Artdefined By LeaRay

Photo & Media

Wedding 2013

Kategori: Bröllop

År 2012 var ett riktigt spännande år för oss! För det första så fick vi ju startat vår dröm, vårt företag. Man har liksom fått se nya sidor utav sig själv som man inte visste att man hade. Och att få jobba med sitt drömyrke är ju inte att klaga över heller. ;) 

Vi hade sån otrolig tur att vi fick fota hela två bröllop inom det första halvåret som företag. Jag blir så fruktansvärt glad när jag tänker på det. Men jag kom på för ett tag sedan att vi ännu inte har lagt upp bilder på bröllopen. Här får ni lite mer smakprov på hur underbart det faktiskt var! 

2013 har precis startat och vi har redan 4 bröllop inbokade (och fler på G)! Ska du eller någon du känner gifta sig  i år och är intresserade utav ett riktigt billigt erbjudande? Hör av er till oss!

[email protected]
 
 
 
Förträff med Gino & Rebecka
 
 
 
 
 
Bröllopet
 
 
 
 
 
 
 
 
Förträffen med Kate & Hampus
 
 
Bröllopet
 
 
 
 
 
 
/LeaRay

Dreaming

Kategori: Allmänt

Det finns nog inget jag kan säga just nu, mer än detta: att drömma är superviktigt! De ger dig mod och riktning i livet. Jag kommer ihåg när jag var 15år och relativt frustrerad över framtiden. Gymnasietiden närmade sig och man blev mer och mer förvirrad minst sagt. Vem var man liksom?
Var man stylist? Lärare? Eller var man kanske veterinär?

Jag kommer också ihåg vad jag innerst inne drömde om. Och jag kommer ihåg hur vissa egenskaper och intressen hos mig visade sig redan då. Men jag vågade knappt säga det högt, för jag trodde inte på mig själv. Jag läste artiklar i modetidningar om frilandsfotografer och grafiska designers osv osv och detta väckte tydligen verkligen någonting i mig. Jag ville bli fotograf!

Jag tänker inte gå ännu mer in på detalj om vad som hände i mig under den tiden, men jag vet bara att jag är glad att jag vågade välja media på gymnasiet. Och jag är fantastiskt glad över att jag vågade börja tro på mig själv. Eller i alla fall att syssla med det jag tyckte om att göra!

I förrgår var jag i en bokhandel/skivbutik som heter DinBok som ligger här i Göteborg. Där stötte jag underbart nog på skivan som JAG fotograferat till!! På 5e plats i mest populära i den butiken. Wiiho! Trodde aldrig jag skulle se detta. Mina bilder i en butik. På en skiva. Trodde aldrig heller att jag skulle ha en kund som faktiskt blev så glad som Ulf faktiskt blev. Han berätta att han inte vanligtvis blir nöjd över bilder fotografer tar på honom, men i detta fallet ville han ha nästan alla bilder (cirka 70st). Blir så glad när folk blir nöjda. Och jag blir så glad när jag får se en dröm börja gå i uppfyllelse!

Så allt jag vill säga till er nu är; VÅGA DRÖMMA! Och våga gå på eran inre längtan. Hihi. Jag är så tacksam.

Kram!! / Lea

VINNARE!

Kategori: Allmänt

Grattis till vår fina vinnare Sandra!
Du kommer att vinna en gratis porträttfotografering! Mer bilder kommer ifrån det snart!


(Bilden är från en privat grillning i sommras.
Tagen med en Canon Eos 5D MarkII, EF 24-70mm USM L f/2,8)