Artdefined By LeaRay

Photo & Media

Extended Sneakpeek

Kategori: Barn & Familj

 
 

Hälsö 22/9-12 Photoshoot

Kategori: Barn & Familj

Idag var vi ute på Hälsö i Göteborgs skärgård och hade en familje-fotografering med familjen Wendesten! Det var kallt, vinden sved och allt påminnde en om att det blivit höst. (Var var sommaren, frågar jag då?) Men trots att det då och då till och med duggregnade så var humöret på topp! Vi blev super nöjda med dagen och alla bilder! Molnigt är trots allt ett väldigt bra fotoväder. Ljuset blev perfekt. Här är lite behind the scene's bilder som ni kan få gnaga på lite! Vi får alla vänta lite tålmodigt på de riktiga bilderna. Vi har inte riktigt hunnit sätta tänderna i dom än. Jag (Charlotte Lea) kommer att åka till USA på måndag och är borta i två veckor! Tjoho! Ser fram emot detta väldigt mycket. Men det innebär att jag och Rebecka Ray väntar lite med att redigera och lägga ut resterande bilder. ;) Men vi alla överlever. Och jag hoppas att ni alla får det så gött i Sverige medans jag är borta! 
PEACE, LeaRay

 
 
 
 
 
 
 
 

Bröllop i sikte!

Kategori: Bröllop

För inte så länge sedan fick vi ett till fotouppdrag, nämligen ett till bröllop! Och det känns så fruktansvart roligt! Att få fånga kärlek på bild är ju något utav det vackraste man kan göra här på jorden. Tycker vi i alla fall!

Så igår träffade vi Gino och Rebeca, det nya brudparet, för en fika. Vi hade tagit en promenad till Haga och satt oss på ett mysigt café. Där berättade de om deras fina historia om hur de träffades. Söta, sötare, sötast är allt jag kan säga! Deras lycka sprudlade verkligen. Efter fikat gick vi runt i Haga och provfotograferade lite. Här får ni se lite hur resultatet blev!

/LeaRay
 
Alla bilder i inlägget är tagna med en Canon eos 5D Mark II, 50mm f/1,4 eller 24-70mm f/2,8.
 
 

Turnstones

Kategori: Grafisk Design

I augusti släppte Turnstone sitt nya album! Vi hade fått äran att göra CD-fodralets layout och design. Här är lite utav resultatet. Alla foton är så klart också tagna utav oss. :) Kolla in dom! facebook
 
Lite behind the scenes foton, (Tagna med en iPhone 4, instagram)
 
Överst: Uppslag från foldern
Nedre från vänster: Framsida, och Baksida (utan text)
 
 
Bandfoto:
Isak, Jakob, Josef, Annika och Dick.
(Övriga bilder tagen med Canon Eos 5D Mark II, 50mm f/1,4)
 
/LeaRay