Artdefined By LeaRay

Photo & Media

Det var en sorgens dag

Kategori: Allmänt

 
Idag ska jag ta min bebis in på lagning. Det var mitt i en photoshoot som jag tog upp henne och såg att hon var skadad. Har ingen aning om hur det har gått till, för jag har då aldrig drämt in henne i något. Har ju dessutom vart i USA i två veckor medans hon varit "trygg" i Sverige (or so I thought). Undrar om det inte är den förjolade hunden som gjort det. Haha. Hon kommer alltid in i mitt rum och stökar runt. Men hur som haver så är det tur att jag hade vett nog att köpa ett UV-filer att sätta på. Det är den som har tagit all stryk och spruckit! Jag hoppas bara inte att det har kommit någon repa på själva objektivets lins. Det går nämligen inte att få bort UV-filtret på grund av att den har klämmt sig fast. Så alla lösa bitar ligger där och åker runt. Men något som är ännu mer tur är att jag tog en försäkring när jag gjorde inköpet. Så jag sätter mitt lite utav mitt tillit nu på JapanPhoto, att dom hjälper mig. :) Ska in idag hade jag tänkt. Hoppas att ni har roligare saker för er. ;)

And remember, dear people;
Ha ett UV-filter till era objektiv!
& Försäkra era dyra inköp!
 
Peace!
/Lea

Ulf Christiansson - ny skiva!

Kategori: Allmänt

Godkväll! Idag var en riktigt spännande dag. Har precis kommit hem från USA (och är redigt jetlagged) men får det första jag gör jobba. Många kanske tycker att detta låter jobbigt, men nej. Inte för mig. Jag älskar mitt jobb!! Jobbet idag var inför en ny skiva och jag fick äran att fotografera inför skivomslaget. Arbetsgivaren var Ulf Christiansson, vilket var riktigt kul! Han är sångaren i hårdrocksbandet Jerusalem, men den här gången gör han en yttligare soloskiva. 
 
Jag har nu nära 1000 bilder att välja mellan, men här kommer en yttepytte sneakpeak. Kommer att uppdatera så fort jag får något mer. :) Ska bli spännande och se vad layoutaren gör med alla bilder.
 
Valde att visa den här just för jag älskar hela stämningen i bilden, med ljuset och dammet. :)
Hope you'll enjoy to!

/Lea