Artdefined By LeaRay

Photo & Media

Rebecka fyller 22!

Kategori: Allmänt

Nu har det redan gått ett år till. Käre min värld va tiden går! I måndags fyllde Rebecka 22 år, och det firades efter en dag med massa arbete, med en mysig middag! She deserved a night off! Grattis igen fina Ray! 
 
 
(Såg för övrigt världens coolaste hotell igår när jag och mina kompisar gick runt på Göteborgsgator! Dorsia. Det var verkligen som att gå in i en annan värld, en värld med färger och fantasi. Det var lite som att gå in i en Tim Burton film, fast mindre gotiskt. Äh, svårt att förklara! Hur som helst! Jag ska lätt ha nån tjejkväll där i baren eller ta en kaffe i kafét! KOLLA IN! dorsia.se)
 
 
/Lea

ATTENTION!

Kategori: Allmänt

Ni kan nu gå in på min (Lea's) nystartade flickr för att se resten utav Amaranthe bilderna

Amaranthe 17/8 Liseberg

Kategori: Allmänt

  Yesbox! Fick komma framför staketet och fota Amaranthe på stora scenen på Liseberg när de spelade i fredags. Så fruktansvärt kul var det! Har riktigt längtat efter att fota konserter ända sedan jag (Charlotte) blev sjuk för ett år sedan. Nu är jag frisk och mina ben funkar bra igen så detta är ju verkligen ett så grymt tillfälle! Har bara tidigare fotograferat gig på klubbar runt om i Göteborg. Detta var ju något helt annat. 

Något som var dåligt som jag missade, haha, var att man bara skulle få ta kort under de två första låtarna. Det som var dåligt var att jag arbetat med från höger till vänster, men hade bara kommit till mitten när vakterna visade ut oss alla. Så fick typ inga bra bilder på Olof (Han som fixade in mig) osv.. Rätt kasst. Men jag har lärt mig en redigt läxa i alla fall. :) Detta är bara några få bilder. Kanske lägger upp fler i framtiden! /Lea
 

Yaawn

Kategori: Allmänt

Hej folket! Ville bara säga förlåt... Har två dagar på raken tatt med mig bamsekameran för att fota lite, och glömt minneskort BÅDA gångerna. Trodde ju man borde lärt sig efter första gången. Men nej. Jaja. Jag har det bra idag. Ska åka till Liseberg och fota Amaranthe ikväll. (Är sjukt taggad! Jätte längesen jag fotade konserter! Love it.) kommer berätta mer om det sen! Och kommer självklart också visa bilder :) 


Eftersom jag inte har nåra bilder tar jag en från min instagram för att visa lite vad man haft för sig det senaste emellan jobb. Hanni och Nils är gosiga.

/Lea

Okej, Älmhult.. ni får låna henne lite

Kategori: Allmänt

Sikken dag. Jag har suttit flera timmar och jobbat ihop portfolion vi ska skicka till brudparet. Not quite done yet. Väldans mycket jobb. Men det går framåt! Vi är lite efter vår uppskattning av hur lång tid det skulle ta, men imorgon ska jag banne mig göra klart det! Ska bli otroligt spännande vad brudparet tycker om alla bilder. (För en liten sneakpeak, se förra inlägget). Så, ja.. För övrigt så åker fina Rebecka till Älmhult imorgon. Hon pluggar där nere och kommer att bo där mestadels utav tiden i höst och till våren. Men jag märker på henne att hon så mycket som möjligt kommer vilja vara i kära Göteborg. Who can blame her? ;) Så boka oss så att hon får en nedrans bra anledning att komma hit! Haha. Anyways.. Hon kommer att jobba med företaget där nerifrån också. Sikken kämpe hon är! Underbar. Men nu finns det inte så mycket kvar att säga än; 
 
 
I will miss you..
In the lovely memory of Rebecka Ray.
 
(Här är en behind-the-scene bild från en photoshoot vi gjorde i slottskogen, Göteborg, för inte så länge sen. Isn't she pretty? Tagen med en Canon Eos 5D II, 50mm f/1,4.)
 
/Lea

Kate & Hampus 04/08-12

Kategori: Bröllop

Bröllop

Kategori: Bröllop

 
Igår var vi på fotojobb; Kate & Hampus bröllop! Det var något utav det vackraste vi sett. Så fina var dom båda två! Vi fick till och med egna platser i festlokalen, och små namnskyltar (säck med choklad i). Vi bidrog till deras fina gästbok också, där man fick ta kort på sig med en polaroidkamera. Sjukt rolig idé! Men ja, vi är nog båda väldigt utmattade efter igår. Upp kl 05 och hemma igen kl 01. Men åh va värt ändå. Med mer än 2000 bilder tillsammans ska vi nu gå igenom allt. We have a big job ahead of us!! N we like it! :)

/LeaRay